Werkwijze gedetailleerd portret

Om het portret volledig aan uw wensen te laten voldoen, heb ik zoveel mogelijk informatie van de geportretteerde(n) nodig. Wanneer u in de webshop uw bestelling afgerond en afgerekend heeft, neem ik via de mail zo snel mogelijk contact met u op.

Via deze weg kunt u al uw wensen, foto's en bijzonderheden naar mij opsturen. Wanneer het portret klaar is en u het ontvangen heeft, bewaar ik de foto's uiteraard niet.

Graag wil ik u vragen om mijn werkwijze, zoals ik deze hieronder heb opgesteld, zorgvuldig door te lezen en dit ook te vermelden wanneer u de bestelling plaatst. Op deze manier wordt het portret een succes en komt er niemand voor verrassingen te staan.


-Hoe ga ik te werk?-

1. Als directe referentie voor het portret heb ik een foto nodig. Zonder foto kan ik niet werken. In principe kan ik met bijna alle foto's werken. De details in het gezicht zijn hierbij het belangrijkst.

2.  Graag ontvang ik een foto/foto's die zo recent mogelijk is/zijn, en van (zeer) goede kwaliteit.

3. Als meerdere personen staand geportretteerd moeten worden, is het belangrijk dat ik de verhoudingen en lengteverschillen tussen de personen goed kan zien op de foto.
Echter: hoe kleiner het gezicht wordt (omdat het hele lichaam op de tekening moet komen), hoe minder gedetailleerd en sprekend ik deze kan maken. De voorkeur gaat dus uit naar een foto waar het gezicht en (een deel van) het bovenlichaam op staat.

4. Wanneer u gekozen heeft voor een bepaald formaat en ik ben al met het portret begonnen, is het helaas niet meer mogelijk om (kostenloos) het formaat te wijzigen. Als u hierover twijfelt mag u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

5. Het is, afhankelijk van de foto's, ook mogelijk om een portret met meerdere personen samen te stellen uit meerdere foto's. Zo is er veel meer mogelijk en kan het portret passend worden gemaakt naar de gelegenheid (huwelijk, of een herinnering aan iemand die overleden is).

6. Hoe meer informatie en wensen ik van u ontvang, hoe beter. Denk hierbij aan opstelling, dikke of juist dunne lijnen etc. Kleine aanpassingen kan ik nog verwerken als de tekening klaar is, maar hele grote zoals het veranderen van een positie kan niet meer kostenloos.

7. Ik mail altijd 1 keer een schets naar u door voordat ik het portret definitief ga tekenen. Mocht ik nog ergens over twijfelen, dan is het altijd fijn om nog een extra schetsronde te initiëren.

8. Als alles akkoord is ga ik aan de slag! Op dit moment is er geen wachttijd.

 

 

© 2020 - 2024 Continuo Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel