Over Continuo Creations

NIEUW!

Vanaf nu is mijn tweede set wenskaarten beschikbaar!

Ze zijn allemaal gedrukt op hoge kwaliteit papier, 350 gr. Tintoretto Gesso. Hierdoor voelen ze stevig en prettig aan, voor een luxe uitstraling. Er zit een structuurtje in het papier waardoor dit lijkt op aquarelpapier.

De achterkant is voorzien van een klein logo, ruimte genoeg dus om je eigen persoonlijke boodschap te schrijven.

 

Over Continuo Creations

Al sinds dat ik me kan herinneren ben ik altijd al bezig geweest met creatief zijn: muziek maken, tekenen en schilderen. De naam 'Continuo Creations' is hier dan ook een combinatie van: het 'basso continuo' als muzikale term (het harmonieuze fundament van de muziek, een continue achtergrond en begeleiding in voornamelijk barokmuziek) en mijn liefde voor dingen creëren.

Als kind kon je me het gelukkigst maken met een leeg vel papier en een stel potloden of penselen. Nu nog steeds trouwens! Dit is, samen met de muziek, altijd een van mijn grootste uitlaatkleppen geweest.

 Ik vind het heerlijk om op zoek te zijn naar nieuwe ideeën, stijlen en technieken. Dit met zowel met potlood, fineliners, acrylverf, aquarelverf en olieverf. Maar ook digitaal heeft sinds een tijdje mijn interesse gewekt, daarom ben ik weer de schoolbanken ingedoken voor mijn studie tot mediavormgever.

Ik probeer het leven zo fantasierijk mogelijk te bekijken en vind het belangrijk dat mijn werk gevoelens oproept bij mensen. Hier haal ik dan ook mijn inspiratie uit. Voor mij is daarom een werk het meest geslaagd als ik er ook anderen blij mee kan maken.


 

© 2020 - 2024 Continuo Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel